Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Εύγε στο Βουλευτή Πέλλας της ΝΔ Λάκη Βασιλειάδη για την στάση που κράτησε...


 






Εύγε στον Βουλευτή Πέλλας Λάκη Βασιλειάδη, για τη στάση που κράτησε και την αποχή του από τη ψήφιση του νομοσχέδιου σχετικα με το γάμο των (ΛΟΑΤΚΙ) ομοφυλόφιλων... και ως σωστός οικογενειάρχης και υποστηρικτής της πυρηνικής οικογένειας, απείχε από την ψηφοφορία για συνειδησιακούς λόγους!

 

Εύγε στο Βουλευτή Πέλλας Λάκη Βασιλειάδη , γιατί ως ο πρώτος Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας με 18.678 σταυρούς (5.773 ψήφους διαφορά από τον δεύτερο), έλαβε υπόψιν του και την άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών της Πέλλας, αλλά και την υπεύθυνη στάση της Εκκλησίας επί του επίμαχου θέματος και ως Χριστιανός Ορθόδοξος, δεν έβαλε νερό στο κρασί του, παραμένοντας και παραδοσιακός και πιστός στις αρχές του! 

 
Εύγε στο Βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκη Βασιλειάδη που ενστερνίστηκε και την προτροπή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κι ακολούθησε ορθά την γραμμή της αποχής, στην οποία είχε προτρέψει ο τελευταίος τους Βουλευτές της ΝΔ που δεν συμφωνούν για λόγους αρχής και συνείδησης με το επίμαχο νομοσχέδιο.

 

Εύγε στο Βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκη Βασιλειάδη, που ως νέος άνθρωπος που έχει όλο το μέλλον μπροστά του, δεν τσίμπησε όπως κάποιοι άλλοι... που απέδειξαν ό,τι βάζουν τις θέσεις πάνω από τις ιδέες και τις αρχές τους, ενώ ο Λάκης Βασιλειάδης είχε τα κότσια να βάλει ως πρωτεραιότητα τις ιδέες και τις αρχές του! 

 

Βασίλη (Λάκη) Βασιλειάδη, να είσαι σίγουρος πως ο κόσμος της Εκλογικής Περιφέρειας Πέλλας εκτιμά την υπεύθυνη στάση σου και στο μέλλον θα σου δώσει ακόμη μεγαλύτερες πρωτιές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ναι στο διάλογο, ναι στην άποψη. Όχι στα δόγματα, όχι στις προσβολές.