Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Γιατί να ψηφίσω Γιώργο Μπόφτση την Κυριακή


Στις δημοτικές εκλογές της Κυριακής 8 Οκτωβριου 2023, οι δημότες του Δήμου Σκύδρας πρέπει να πρωτοπορήσουν ψηφίζοντας Γιώργο Μπόφτση.


Έναν Άνθρωπο (με Άλφα κεφαλαίο). Που είναι νέος, έχει όραμα και υψηλό ήθος! Που στην σχεδόν 15ετή επαγγελματική του δραστηριοποίηση σε αρκετούς τομείς στη Σκύδρα, αποδεικνύει καθημερινά μέσα από τις πολλαπλές δραστηριότητες του, το πόσο άψογα, μεθοδικά κι υπεύθυνα, μπορεί να εργαστεί κάποιος και να κερδίζει συνεχώς αναγνωρισημότητα, κύρος και φιλίες!


Ας παρακολουθήσουμε όμως τα παρακάτω βίντεο, για να δούμε πως βλέπουν την υποψηφιότητα και τι ακριβώς μας είπαν για τον Γιώργο Μπόφτση, γνωστοί άνθρωποι της αγοράς, που δραστηριοποιούνται καθημερινά στην Σκύδρα και τι μας απάντησαν στο ερώτημα:
《 Ποιός είναι ο Γιώργος Μπόφτσης; 》


- Ευαγγελία Δούμα. Τοπογράφος μηχανικός.


- Λευτέρης Πλικαδίτης. Ιδιωτικός υπάλληλος.


- Ιωάννα Συνανίδου. Ελεύθερος επαγγελματίας.


Ρια Κολοβού. Ελεύθερος επαγγελματίας.


- Μάκης Γιαννακίδης. Ελεύθερος επαγγελματίας.



- Όλγα Μαυροματίδου. Γαστρονόμος.



Ο Γιώργος Μπόφτσης λοιπόν, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σκύδρας με το συνδυασμό Συμμαχία Πολιτών της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου και ζητά την ψήφο μας για να μπορέσει να εργαστεί μαζί της αρμονικά, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας και για μια Σκύδρα πιό ανθρώπινη!

Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε Γιώργο Μπόφτση για να κάνουμε το Δήμο Σκύδρας πρωταγωνιστή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ναι στο διάλογο, ναι στην άποψη. Όχι στα δόγματα, όχι στις προσβολές.