Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Έσκασε η βόμβα... στο Δήμο Σκύδρας. Ο Γιώργος Μπόφτσης υποψήφιος με την Κατερίνα Ιγνατιάδου!


Δεν θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα ο κύκλος των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο της Νίκης για την Δήμαρχο Σκύδρας κι εκ νέου υποψήφια Κατερίνα Ιγνατιάδου! 

Η ανακοίνωση του ονόματος του Γιώργου Μπόφτση από την Δήμαρχο των έργων, της αλληλεγγύης και της ανάπτυξης στο Δήμο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, έσκασε κυριολεκτικά σαν βόμβα...!!!

Ότι και να πει κανείς για τον Γιώργο Μπόφτση θα είναι λίγο!!!

Σας παρουσιάζουμε αυτολεξεί τι ανάρτησε η ίδια η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου  στο προφίλ της στο facebook, για να καταλάβετε... 

"Ο  κύκλος  των νέων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων,  της μεγαλύτερης, δυνατότερης και ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης: "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ", κλείνει μ ένα ακόμη άξιο μέλος της κοινωνίας μας, τον Γιώργιο Μπόφτση!

Ο Γιώργος Μπόφτσης του Φωτίου και της Βασιλικής με καταγωγή από το Άσπρο Σκύδρας, ζει και εργάζεται στη Σκύδρα.

Είναι παντρεμένος με την Δήμητρα Ουγγρίνου του Γεωργίου, με καταγωγή από τα Καλύβια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Βασιλική και τον Άγγελο.
 
Ο Γιώργος, ταπεινός και εργατικός, αγαπά τον τόπο μας, τον Δήμο Σκύδρας και δραστηριοποιείται  επαγγελματικά στη Σκύδρα και την ευρύτερη περιοχή από το 2011 σε πολλούς τομείς.
 
Ειδικότερα, στο παρελθόν ήταν συνιδιοκτήτης σε επώνυμο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος  της Σκύδρας και τώρα, ως συνιδιοκτήτης σε εταιρεία Φύλαξης (Security), σε εταιρεία διανομής και ταχυμεταφορών μικροδεμάτων και φακέλων (courier) και σε εταιρεία ψυχαγωγίας και εμπορίου.
 
Με αίσθημα οικολογικής ευθύνης και αντιλαμβανόμενος το σπουδαίο ρόλο που ήδη διαδραματίζουν οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, επένδυσε σε αυτό τον τομέα και σήμερα είναι συνιδιοκτήτης Α.Π.Ε. και πρόεδρος Ενεργειακής Κοινότητας.
 
Είναι δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας, αφού έχει αναγνωρισμένη κοινωνική προσφορά και συνδρομή σε συλλόγους και κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας.
 
Ο Γιώργος, με τίμησε με τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του από το 2019, ως μέλος του τοπικού συμβουλίου Άσπρου και τώρα από πραγματικό ενδιαφέρον για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του,  αποφάσισε  να συστρατευθεί ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, μαζί μας, με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ, έτσι ώστε μαζί να πετύχουμε τα περισσότερα και τα καλύτερα!

Γιώργο μου, συνεχίζουμε μαζί, η διαχρονική στήριξη σου με χαροποιεί και με  τιμά προσωπικά, ολόψυχα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ναι στο διάλογο, ναι στην άποψη. Όχι στα δόγματα, όχι στις προσβολές.